Kıranardı Şehit Zekeriya Altunok Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Kayseri olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen, eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.

Misyon: Biz Kıranardı Ortaokulu; bütün öğrencilerimize öğrenme yollarını öğreterek, onların bilgili ve kendine güvenen, kendisine ailesine ve topluma saygılı ve üst öğrenimleri için hedef koyan ve gerçekleştirmek için azami çaba harcayan 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmış bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz internet sitesi, Eğitim-Öğretim Sekmesi altında bulunan Akademik Başarılarımız başlığından görüntülenebilir.

Saatler: 08:50 Başlama 15:05 Bitiş
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi alanında ders dışı etkinlik yapılmaktadır. Masa Tenisi sporunda her kategoride sayısız başarılarımız vardı.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Meb Robot Yarışması, Teknofest, ÇEDES, Dilimiz Zenginliklerimiz.

WEB - https://kiranardiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kıranardı Mh. Şehit Musa Koca Cad. No8 Melikgazi / KAYSERİ

Adres - Kıranardı Mh. Şehit Musa Koca Cad. No8 Melikgazi / KAYSERİ

Ulaşım Şehir merkezinden halk otobüsleri ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6 km